File de jurnal: experiențe inedite

File de jurnal: experiențe inedite

A treia zi de Festival a adus de prin sertare șascunzători bine știute numai de posesorii de jurnale frânturi de gânduri și impresii. Generozitatea elevilor de la Școala Primară „Gh. Asachi” Iași (clasa a II-a), coordonați de d-na director, prof. Silvia Turanschi), a demonstrat talentul și dăruirea cu care au împărtășit file de jurnal la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași – biroul Împrumut pentru copii.

File pline de trăiri emoționante, amintiri, experiențe noi – primul pescuit cu tata, să vezi cu ochii tăi Dacia 1300 nu doar din povestiri, drumeții la munte pline de peripeții sau spirituale, pinguini negri…

Mulțumim tuturor participanților și mai ales doamnei director Silvia Turanschi pentru relaționarea și implicarea în actele educaționale.

Să fie Festival cu bucurii și sărbători binecuvântate!

N.B.! Și pentru că Festivalul e pe final, Biroul Împrumut pentru copii vă invită în vacanța de iarnă la o carte bună. Știți de ce? Tocmai au primit permisele de cititor.

____________________________________________________________

Vineri, 16 decembrie 2022, ora 12.00

Biroul Împrumut pentru Copii

Prezentarea unor file de jurnal personal ilustrate; completarea acestora în timpul activității desfășurate în bibliotecă: scurtă incursiune în universul gândurilor și emoțiilor proprii.

Partener: Școala Primară „Gh. Asachiˮ Iași